april 20, 2023

Cobiax Made in USA

Cobiax Deutschland GmbH en Cobiax USA ondertekenen de overeenkomst voor de oprichting van een joint venture in de Verenigde Staten tijdens BAU 2023.

Om de Amerikaanse markt optimaal te kunnen bedienen, werd tijdens BAU 2023 een overeenkomst ondertekend tussen Cobiax Deutschland GmbH (Mehmet Kelmendi – Algemeen Directeur) en Cobiax USA Inc (Mike Mota – Vice President & Partner) om een joint venture op te richten in de Verenigde Staten. Volgens de overeenkomst zal in de Verenigde Staten in de komende maanden worden aangevat met de lokale productie van innovatieve Cobiax-producten. Tevens werd overeengekomen nauwer samen te werken op het gebied van engineering en verkoop.

De directeuren van beide bedrijven hebben zojuist hun handtekening gezet onder de nieuwe partnerschapsovereenkomst. Mehmet Kelmendi, Cobiax Deutschland GmbH en Mike Mota, Cobiax USA, Inc.

Als goed voorteken werd direct na de ondertekening een nieuw groot project van enkele tienduizenden vierkante meters in opdracht gegeven. Het mag zo blijven doorgaan!

Wij danken u dat u zo ver hebt gereisd voor deze speciale gelegenheid.

Het Cobiax-team.


Beelden: © Cobiax

Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures