COBIAX | De garantie voor de juiste beslissing
Cobiax trias

De garantie voor de juiste beslissing

Cobiax holtevormertechnologie: de som van alle voordelen

De Cobiax-voordelen zijn multidimensionaal. De vloeren met holtevomers zijn niet alleen duurzamer dan elke massieve constructie, maar, als alle kostenaspecten in rekening worden genomen, ook kostenefficiënt en dankzij het uitstekende Cobiax-kwaliteitssysteem ook extreem veilig.


Veilig

Cobiax hollevloerconstruties voldoen aan de strengste internationale normen.

Door het gewicht van de vloeren te verminderen, verkleint u het risico van plotselinge belastingen op de constructie (bijv. aardbevingen). De Cobiax-richtlijnen voor kwaliteitsborging stellen standaarden op voor bouwmaterialen met kunststoffen. Ze garanderen generaties lang structurele sterkte.

Duurzaam

De holtevormers vervangen tot 35% van het traditionele bouwmateriaal water, grind, cement en zand. Hierdoor vermindert ook het CO2-verbruik tijdens de productie. Ook de hoeveelheid wapeningsstaal neemt af. De holtevormers zelf zijn gemaakt van 100% gerecycleerd kunststof. De gebouwstructuur is structureel standvastig voor tientallen en honderden jaren.

Rendabel

De economische voordelen zijn indrukwekkend: het benodigde transportvolume voor beton daalt met ongeveer 30%, evenals de te verplaatsen massa. De dragende delen in de constructie kunnen lichter en eleganter ontworpen worden. Dit draagt bij tot een extra kostenbesparing. Het lichtere ontwerp van het gebouw zelf vergroot de beschikbare netto bruikbare ruimte; dit leidt tot een verhoging van het te behalen rendement.

Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures