COBIAX | Videolijst

Videolijst

Hier vindt u de officiële Cobiax-video's.
CQL – De eenvoudigste manier om vloeren met holtevormers te maken
Wij willen u graag kort kennis laten maken met de nieuwe softwaretool van Cobiax en de belangrijkste functies op een begrijpelijke manier doornemen.
(Duitse versie, Engelse versie komt binnenkort)
Wat de maanlanding was voor de ruimtevaart, is Cobiax CLS voor de hedendaagse bouw.
Het meest innovatieve product in de holtevormertechnologie is nu goedgekeurd door de Duitse bouwautoriteiten.
AMP

De Muis legt Cobiax uit

Begin augustus bezocht een filmteam van de WDR (West-Duitse Omroep) ons op de bouwplaats in Weil am Rhein en produceerde een geweldige reportage over de Cobiax-holtevormer technologie. Zoals gebruikelijk in de bekende kwaliteit van “Sendung mit der Maus” (een kinderserie op de Duitse televisie).
(Auteursrechtelijk beschermde video in het Duits)

Klik hier.

Assima is rising
Werk in uitvoering. Het grootste commerciële gebouw in Koeweit-stad.
Safe the climate: Now (Duits)
Acht procent van de wereldwijde CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de productie van cement: 2,8 miljard ton CO2. per jaar. Cobiax holtevormersysteemen verminderen de hoeveelheid beton die nodig is voor een vloerplaat tot 35%. Sinds 2000: 180.000 ton CO2-reductie dankzij Cobiax. Onze technologie, die nu werkt en gecertificeerd is. Niet over jaren. Alle informatie op green.cobiax.com (ook in het Nederlands)
Assembly and installation of Cobiax CLS
Deze video laat op indrukwekkende wijze zien hoe snel en eenvoudig de halfschalen van de Cobiax CLS holtevormers worden gemonteerd en uiteindelijk geïnstalleerd. Leg ze gewoon bij elkaar. Gedaan.
Assembling Cobiax SL on site (Fast-Track-Version)
In deze video laten we zien hoe snel de Cobiax SL holtevormermodules kunnen worden gemonteerd.
Assembling Cobiax SL on site
Afhankelijk van hoe uw bestelling is geplaatst, wordt Cobiax SL geleverd als volledig geassembleerde modules of als afzonderlijke onderdelen zoals halve schalen, bevestigingselementen en clips. In het laatste geval worden deze onderdelen dan direct op de bouwplaats geassembleerd. We demonstreren de montage met een holtevormermodule die bestaat uit 7 holtevormers. Natuurlijk is het geheel identiek met slechts 6 holtevormers.
Differences
Overtuig uzelf van de enorme voordelen van Cobiax-technologie in deze overzichtsclip. Hier vergelijken we schematisch een massief gewapende betonvloer met een Cobiax gewapende betonvloer. Er zijn grote verschillen – u zult versteld staan!
This is CLS
Cobiax CLS – Voor grotere ruimtes met ieder type vloer – ongeacht de vloerdikte. Nieuw ontwikkelde holtevormers voor het vervaardigen van materiaalefficiënte lichtgewicht versterkte betonvloeren, ongeacht hun vloerdikte. Deze innovatieve productlijn werd specifiek ontwikkeld om verbeteringen door te voeren op vlak van logistiek, montage en handeling op de werf, robuustheid, veiligheid en hoge performantie voor alle vloerdiktes.
This is SL
Cobiax SL – Voor grotere ruimtes met dunnere vloeren. De modulaire productlijn voor internationaal gebruik dankzij de technologie van de halve schalen. Deze productlijn laat efficiënt transport en een eenvoudige montage toe.
Wider Scopes (Bredere visies)
Met dit kippenvelmoment neemt Cobiax u graag mee in de wereld van de holtevormers. Volg ons op reis met behulp van deze kleine collage vanaf het begin van het gebruik van holtevormers tot de ongekende perfectie door middel van de Cobiax-technologie.