COBIAX | Bredere visies als verplichting
Missie

Bredere visies als verplichting

Cobiax is niet zomaar een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.

Voorsprong in technologie

We streven consequent de technologische voorsprong na: op basis van wetenschappelijke kennis, met de diepgaande technische know-how van de technologiepioniers en de ondersteuning van wereldwijde verkooppartnerschappen, om zo de beste holtevormervloeren van de wereld ter beschikking te stellen aan toonaangevende architecten, ingenieurs en bouwbedrijven.

Grotere ontwerpvrijheid

De fascinerende belofte van Cobiax-technologieën – “Bredere visies” – staat echter niet alleen voor opmerkelijke gebouwen. Het is ook het postulaat voor bedrijfsleiding en werknemers om de gecreëerde ruimtes te gebruiken voor steeds betere resultaten.

Beter bouwen in alle aspecten

De betere resultaten dienen niet alleen architecten, ingenieurs, bouwbedrijven en bouwheren wereldwijd, maar ook de reputatie van bedrijven en mensen, vooruitgang in onderzoek en wetenschap en niet in de laatste plaats het milieu: waardevolle grondstoffen worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verminderd met iedere vloer waarin de Cobiax holtevormers worden verwerkt.

Win-win superlatieven

Gezien deze uitgebreide voordelen in alle sectoren van de moderne bouwtechnologie, is het begrijpelijk wat de overtreffende trap van een win-win situatie is: Cobiax. Bredere visies.

Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures