april 10, 2021

Nieuwsbrief 04|21 – Goedgekeurd voor meer duurzaamheid

Officieel gecertificeerde duurzaamheid: het holtevormervloersysteem „Cobiax CLS“ heeft nu van het Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt, Berlijn) de goedkeuring gekregen.

Onze nieuwste productontwikkeling is in de praktijk bijzonder overtuigend door haar flexibiliteit. Met Cobiax CLS kan een reeks vloerdiktes tussen 20 en 80 centimeter worden gerealiseerd. De nieuwe technologie vereenvoudigt de transporten installatie-eigenschappen van de afzonderlijke elementen. Tegelijkertijd is bij de installatie voor het eerst geen duur wapeningsstaal meer nodig voor de montage en de bevestiging van de holtevormers.

Download de volledige PDF in het Nederlands.


Beeld: © Heinze Cobiax Deutschland GmbH

Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld

Leiderschap

Ledere baanbrekende ontwikkeling komt er door visionairs die theoretische mogelijkheden ombouwen tot betrouwbare technologie. En sterke mensen die de kracht hebben om de grenzen van het onmogelijke om te buigen.

Jörg Tilmes

Zaakvoerder

Volkmar Wanninger

Zaakvoerder

Georg Miedzik

Zaakvoerder
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures