september 2, 2021

CQL – De eenvoudigste manier om vloeren met holtevormers te maken

Het populaire Quick and Light heet nu CQL.

De champagnekurken knallen want het is een lange weg geweest om hier te geraken. Eindelijk kan Cobiax u CQL voorstellen. Tot voor kort heette CQL Quick and Light. Maar de populaire tool moest lokaal worden geïnstalleerd en was alleen beschikbaar voor Windows-computers. De nieuwe, vernieuwde versie komt als een eigentijdse SaaS-oplossing en draait in uw browser.

Geen download, geen installatie, geen updates, gewoon projectgericht, absurd eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Probeer het uit. Het is gratis.

Een software zoals CQL is altijd in ontwikkeling. De volgende stappen die worden uitgerold zijn de Engelse versie over een paar dagen en deze versie zal niet alleen metrische maar ook Imperiale eenheden bevatten. In de toekomst zijn nog meer rapporten en de integratie van de Amerikaanse standaard ACI gepland. En natuurlijk blijven we achtereenvolgens werken aan de gebruikersinterface om uw werk met CQL zo comfortabel mogelijk te maken.

U kunt hier inloggen:

CQL login

Video tutorial:

How to use CQL

Webinar data:

Webinar data

Het Cobiax-team.


Beeld: © Heinze Cobiax Deutschland GmbH

Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures