juli 4, 2021

Competentie ontmoet het origineel

Cobiax heeft belangrijke versterking gezocht in Europa. Nieuwe en ook doorgewinterde partners zijn nu vast aan boord en verdelen de duurzame holtevormertechnologie met uitstekende competentie in de bouwsector.

In Finland staat het innovatieve bedrijf Insinööritoimisto Sulin uit Helsinki op het punt grootse dingen te bereiken. Welkom bij de Cobiax familie. De zeer efficiënte Cobiax holtevormers worden in Spanje opnieuw gedistribueerd door Ferros La Pobla. Cobiax is zeer verheugd dat het bekwame team uit Valencia terug is in de Cobiax business. In Portugal is een partner met ervaring met Cobiax op officiële missie: Ferca, gevestigd in Lissabon. Welkom. En in Bulgarije wordt Cobiax met hart en ziel vertegenwoordigd door Vesta Ind van Brani Pole. Ook een warm welkom in het zuidoosten van Europa.

Alle klanten kunnen er zeker van zijn dat zij het beste advies krijgen over duurzaam, veilig en rendabel bouwen met Cobiax holtevormer-systemen. Wij zien uit naar deze veelbelovende samenwerking op alle markten.

Alle partners zijn te bereiken via de wereldwijde pagina van de op Cobiax.com:

https://worldwide.cobiax.com

Het Cobiax-team.


Nieuws

Alle nieuwigheden uit de bouwwereld

Leiderschap

Ledere baanbrekende ontwikkeling komt er door visionairs die theoretische mogelijkheden ombouwen tot betrouwbare technologie. En sterke mensen die de kracht hebben om de grenzen van het onmogelijke om te buigen.

Jörg Tilmes

Zaakvoerder

Volkmar Wanninger

Zaakvoerder

Georg Miedzik

Zaakvoerder
Bredere visies als verplichting
Cobiax is meer dan een merk. Het motto „Bredere visies“ gaat verder dan de mogelijkheden die moderne vloertechnologieën bieden. Het is een principe van meer speelruimte voor mensen in de gebouwen waarin ze leven en werken.
Lees meer

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Hier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Cobiax nieuwsbrief.

Deel van iets groter worden?

Jobs en carrièremogelijkheden bij de innovatiekampioen.

Vacatures